Csúnyán elbukott a teszteken az iPhone 7 akkumulátora

2016. október 05.
2.0021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Habár az iPhone 7 nem gyullad ki és nem robban fel, azonban egyre többet hallani olyan apró-cseprő hibáiról és hiányosságairól, amelyek nem a legjobb színben tüntetik fel a készüléket, így az első alaposabb tesztek alapján például most akkumulátorának sikerült csúnyán elbuknia a teszteken.

A Which független tech blog ugyanis gondolt egyet, és egymás mellé állított egy HTC 10, egy LG G5, egy Samsung Galaxy S7 és egy iPhone 7 készüléket annak érdekében, hogy leteszteljék egy kicsit, pontosan mit is bírnak az egyes készülékek akkumulátorai. Az eredmény azonban kiábrándító lett!

Legalábbis ami az Apple készülékét illeti, hiszen az iPhone 7 sokkal gyengébben teljesített a teszteken, mint amit a Nagy Alma korábban beharangozott, ezáltal a készülék mindössze 712 percnyi beszélgetési időt bírt ki egyhuzamban, szemben a tesztgyőztes HTC 10-zel, amely két és félszer jobb akkumulátoridőt garantált az 1859 percnyi telefonálással.

Érdekesség, hogy a Which tesztje alapján a 3G-s internetkapcsolat alkalmazása során nem volt ekkora különbség a készülékek között. Bár a győztes itt is a HTC 10-es lett, azonban míg ebben az esetben az iPhone 7 615 percet, tehát nagyjából 10 órát bírt ki -, addig a győztes készülék 790 percet tudott kipréselni magából, tehát nagyjából 3 órával tovább tartott ki.

Csúnyán elbukott a teszteken az iPhone 7 akkumulátora - 2. kép

6 hozzászólás

strogg

8 éve, 3 hónapja és 14 napja

Apple mindig is ilyen volt mosolygó smiley Legalábbis iphone téren biztosan.
A részvényesek X profitot várnak el, ami nem kitermelhető, ha a 300 ezres ár mögött minőségi csúcstechnológia dohog. Inkább az adott kidáskor már filléres vasat hajigálják össze, a "konzumidióta úgy is megveszi, mert nincsen reális ár/érték arány érzéke" így minimális árú vasat eladnak prémium vas árban, és a jó combos árrés kitermeli a részvényesek széles vigyorát. Ez ennyire egyszerű mosolygó smiley

válasz erre

kpal

8 éve, 3 hónapja és 14 napja

Ilyen telefonba nem igaz nem raknak dupla kapacitású akasit .

válasz erre

viper73

8 éve, 3 hónapja és 14 napja

700 kemény forintért vásárolja az Apple ezt az akkut.
Annyiért nem rossz ez a teljesítmény! röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

8 éve, 3 hónapja és 14 napja

Hát van ilyen na. Ekkora akksiból ennyi jön ki. mosolygó smiley

válasz erre

marco

8 éve, 3 hónapja és 14 napja

Kileah írta:
MEglepő hír! meglepett smiley Azt hittem sokkal jobb lesz.
Jó mondjuk a net nem olyan gáz... röhögő smiley

válasz erre

Kileah

8 éve, 3 hónapja és 14 napja

MEglepő hír! meglepett smiley Azt hittem sokkal jobb lesz.

válasz erre