Advertisement

Családon belüli erőszak vádja miatt kirúgták a Rick és Morty társszerzőjét

2023. január 25.
10.4701
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az Adult Swim televíziós csatorna felmondta szerződését Justin Roilanddal, aki a népszerű felnőtteknek szánt animációs sorozat, a Rick és Morty egyik társszerzője, mivel nemrégiben családon belüli erőszakkal vádolták meg, még az általa alapított videójáték-fejlesztő cég éléről is távozott.

Justin Roiland nem csak a kultikus rajzfilmsorozat egyik alapítója, de ő kölcsönözte hangját a két főszereplőnek is, ami miatt a stúdió már el is kezdte keresni az új szinkronhangokat. A férfit az ügyészség barátnője testi sértésével és szabadságának korlátozásával vádolja, ami miatt most a karrierje romokban hever.

Tavaly májusban emeltek vádat Roiland ellen, aki természetesen ártatlannak mondja magát. Az eset egyébként még 2020-ban történt, de eddig sok részlet nem derült ki. A hírek szerint áprilisban lesz egy tárgyalás és ha bűnösnek ítéli a bíróság Justint, akkor akár 7 év börtönbüntetést is kaphat. A Rick és Morty rajongók a közösségi médiában már el is kezdtek találgatni, hogy ki vagy kik lennének a legmegfelelőbb szinkronhangok a jövőben.
4 hozzászólás

CharlieFirpo

6 napja és 2 órája

Elképesztő hogy egy sima vádra már elítélnek embereket. Nem baj, majd jöhet a kártérítés.

válasz erre

Mordorer

6 napja és 7 órája

Fú de rohadt szörnyű világban élünk!

válasz erre

Kisfaludy82

6 napja és 11 órája

Ehhhhhh ez egy vád baszki. Totálisan eltorzult a világ, teli beteg idióta emberekkel. Hol van a híres jog, hogy senki nem bűnös addig amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik???

válasz erre

techiii

6 napja és 12 órája

Nem igazán értek azzal egyet, hogy idő előtt kirúgok valakit. Először ítélje el a bíróság, aztán majd lehet kirúgni valakit.

válasz erre