Csak jövőre érkezhet az Apple Pay Later funkció

2022. szeptember 26.
27.9651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az Apple az idei WWDC rendezvényén jelentette be, hogy érkezik egy új funkció a mobiltárca szolgáltatásához, mely későbbi fizetést engedne a felhasználóknak és eredetileg az iOS 16 frissítéssel érkezett volna, de a jelek szerint erre még várni kell.

A Bloomberg beszámolója szerint csak jövő év tavasszal debütálhat az Apple Pay Later, ami egy részletfizetési szolgáltatás nyújtana a felhasználók számára, hiszen megvásárolhatják most a terméket, de elég csak később fizetni érte. Ez lett volna a vállalat újabb nagy dobása a mobiltárca szolgáltatás piacán, de műszaki és mérnöki okok miatt egyelőre nem került bevezetésre.

Az Apple már több mint egy éve dolgozik ezen a funkción, még egy leányvállalatot is létrehoztak hozzá, az Apple Financing-ot, amely hitelellenőrzést és ügyféljóváhagyást végez. Mindezek ellenére valamilyen problémák merültek fel, amit eddig nem sikerült megoldani a cégnek, de az iOS 16 lábjegyzetében szerepel, hogy "egy jövőbeli frissítésben" érkezik majd. Arról természetesen nincsenek információk, hogy ez a szolgáltatás elérhető lesz-e a régióban.
3 hozzászólás

betyár

1 éve, 7 hónapja és 16 napja

Felesleges is.

válasz erre

Porthos

1 éve, 7 hónapja és 16 napja

Hát ennek mondjuk sok értelmét nem is látom... De az is lehet hogy csak nem értem...

válasz erre

inkognito

1 éve, 7 hónapja és 17 napja

Nálunk tuti nem lesz.

válasz erre