Cristiano Ronaldo az első ember, aki elérte az 500 milliós követői számot Instagramon

2022. november 23.
41.7021
csirkee profilja, adatai
csirkee
A portugál származású focilegendát talán senkinek nem kell bemutatni, hiszen már évek óta meghatározó szerepe van a futballvilágban, több rekordot is felállított az évek során a sportban, ám most egy egészen más területen sikerült az első helyet megszereznie.

Cristiano Ronaldo ugyanis nemrégiben elérte - sőt túl is szárnyalta - az 500 milliós követői számot az Instagram oldalán, ezzel pedig új rekordot állított fel a platformon. A focista egy rövid videóval köszönte meg rajongóinak és követőinek, hogy ilyen sokan lettek, erre még ő sem számított, megígérte, hogy a jövőben is megosztja életét az emberekkel.

Egy interjút követően kezdtek megugrani a követők számai a sportolónál, ezen még segített a Louis Vuitton új kampánya is. Ronaldonak jelenleg több mint 501 millió követője van, után következik a szintén sportlegenda, Leonel Messi, akinek "mindösszesen" 376 millió követője van, a harmadik helyet pedig nem sokkal lemaradva, Kylie Jenner uralja, akinek 372 millió követője van a közösségi oldalán.

4 hozzászólás

TEchie

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Hát tulajdonképpen ez is egy teljesítmény.

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Azt hittem ilyen Kim Kardashian meg ilyenek az elsők!

válasz erre

zender

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Azért az elég kemény!

válasz erre

Kisfaludy82

10 hónapja, 3 hete és 6 napja

Az de durva! Ebben is komoly érték lett a manus bakker.

válasz erre