Christopher Nolan horrorfilmet szeretne készíteni

2024. február 17.
19.3131
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az Oscar-díjas filmrendező nagyon szereti az eredeti történeteket, ám a jelek szerint most már szeretne egy horrorfilmet is készíteni, minderről a napokban megrendezett londoni BFI rendezvényen beszélt, ahol a nézőközönség jövőbeli terveiről is kérdezték.

Christopher Nolannek olyan filmeket köszönhetünk, mint például A sötétlovag, a Tenet, a Csillagok között vagy éppen a tavaly bemutatott Oppenheimer történelmi film, mely nagy esélyekkel indul az idei Oscar-gálán. Az alkotások többsége dráma, sci-fi vagy akciófilm, ám horrort még sosem csinált a rendező, de a tervei között szerepel, melyekről nemrégiben mesélt.

A művész nyitott lenne egy jó horrorfilm elkészítésére, azonban még nem sikerült olyan történetet találnia, amire azt mondaná, hogy ezt ő akarja rendezni. Nolan szerint a horror egy nagyon érdekes műfaj filmes szempontból. A rendező továbbá azt is elárulta, hogy az Oppenheimerben is vannak horror elemek, mert jól ment a témához - természetesen nem szellemekre vagy démonokra kell gondolni.
4 hozzászólás

petrovicsz

2 hónapja, 4 napja

Egy igazi régivágású, jumpscare nélküli, valóban ijesztő horrort nagyon megnéznék már. Ebben ő jó lehet.

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 5 napja

Hajráhajrá!

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 5 napja

Na abban mondjuk lehet, jó lenne!

válasz erre

techiii

2 hónapja, 5 napja

Nehezen tudom elképzelni, hogy Nolan egy horrort csináljon.

válasz erre