Christian Bale utálta a Thor film forgatását

2022. október 06.
41.0771
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Thor: Szerelem és mennydörgés film gonosz karakterét játszó Christian Bale a közelmúltban elárulta, hogy nagyon utálta a forgatást, ugyanis szerinte túl sokat használják a Marvel-filmekben a zöld hátteret, amitől egyhangúvá válik a munka.

Ha megnézünk a Marvel filmekről egy színfalak mögött készült videót, akkor sokaknak szembetűnik, hogy szinte mindig zöld vagy kék háttereket használnak egy-egy jelenthez, ugyanis így kelti életre azt a világot, mely jellemzi ezeket a szuperhős filmeket. Ám Christian Bale korábban nem dolgozott ilyen mozifilmen és valószínűleg a jövőben nem is fog, mert nagyon nem kedvelte ezt a fajta munkát.

A sokoldalúságáról és a szerepeinek fizikai átalakulásáról ismert Oscar-díjas színész egyhangúnak nevezte a Thor forgatását, elmondása szerint nem tudta megkülönböztetni a forgatás egyes szakaszait, annyira egyformák voltak. A Marvel filmes univerzumával szemben már nem először hozzák fel kritikának a túlzott zöld háttér használatát. A stúdió a filmek gyorsabb elkészítése érdekében használnak sok CGI-t.
3 hozzászólás

Porthos

1 éve, 7 hónapja és 7 napja

Szegény. Mindig baja van valamivel, emlékszem a Batman film forgatásán hogy ordított.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 7 hónapja és 7 napja

Tragédia. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

1 éve, 7 hónapja és 7 napja

Nem csodálom, ez SW filmeknél is így lehetett.

válasz erre