Chris Pratt szívesen látná a Jurassic World folytatását a víz alatt

2023. május 26.
8.3311
csirkee profilja, adatai
csirkee
Bár a Jurassic World franchise 2022-ben a Világuralom című résszel véget ért, ám biztosak lehetünk benne, hogy a jövőben újjá fognak éledni a dinoszauruszok, hiszen a filmsorozat harmadik része több mint 1 milliárd dollárt bevételt hozott a stúdiónak, Chris Prattnek pedig már ötlete is van arra, hogyan lehetne folytatni.

Chris Pratt színész jelenleg Super Mario Bros. című filmjét népszerűsíti és a sajtóútján a Collidernek adott interjút, amiben elárulta, hogy a jövőben szívesen viszont látná a Jurassic World franchise-t - ám azt leszögezte, hogy nélküle, mert nem szeretne többet szerepelni a filmben.

A színész szerint rengeteg potenciál van a filmsorozatban és még van néhány történet, amit el lehetne mesélni. Ilyen például a dinoszauruszok víz alatti világa, például a Moszaszaurusz, melyet láthattunk a Jurassic World részeiben, azonban túl nagy hangsúlyt nem kapott. Chris Pratt szerint több ősi vízi lény történetét is el lehetne mondani. A Universal stúdió egyelőre nem tervez újraindítást vagy új filmet, de ez a jövőben megváltozhat.
3 hozzászólás

Ronalddo írta:
Nem kéne ezt is túltolni..
Már túl van...

válasz erre

Ronalddo

1 hete

Nem kéne ezt is túltolni..

válasz erre

inkognito

1 hete és 1 napja

Elég volt ebből a szériából.

válasz erre