Chris Pratt fél eljátszani Indiana Jones szerepét

2022. július 18.
33.9801
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Jurassic World színészét nemrégiben kérdezték Indiana Jones szerepéről miután felröppentek olyan hírek, hogy a jövőben ő kaphatná meg Harrison Ford egyik ikonikus szerepét, ám meglepő választ adott a kérdésekre Chris Pratt.
 

Jelenleg is zajlik a legújabb Indiana Jones film forgatásai, melyben ismét fel fog tűnni a 80 éves Harrison Ford egykori szerepében, de a jövőben ki játszaná a főszerepet, arról nincsenek infók, de pletykák felmerültek. Chris Pratt neve is felbukkan a casting pletykák között, ám a színész hamar cáfolta a híreket.

Elmondása szerint félne attól, hogy eljátssza Indi szerepét, ugyanis Harrison egykor azt nyilatkozta, hogy ha meghal, akkor Jones is meghal és kísérteni fogja azt, aki a szerepébe érkezik majd. Persze ezt valószínűleg csak viccből mondta akkor a színész, Chris mégis megijedt ettől, ezért kicsi az esélye annak, hogy valaha is Indiana Jones szerepében látjuk majd.
4 hozzászólás

techiii

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Harrison ford volt Indiana és ennyi.

válasz erre

betyár

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ő ne is kapja meg.

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Pedig nem lenne rossz benne. Bár Indiana Jones = Harrison Ford szerintem, szóval maximum valami unokaöccsét vagy ilyesmit játszhatna.

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Mondjuk nem is passzolna.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink