Chris Evans visszatérhet Amerika kapitány szerepébe

2023. április 04.
35.0621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Marvel Mozis Univerzumában Chris Evans színész évekig alakította az első bosszúállót, azaz Amerika kapitányt, akiért a mai napig milliók rajonganak, hiszen kulcsfontosságú szerepe volt az Infinity-sagaban, de el kellett tőle búcsúznunk, ám nem biztos, hogy örökre.

A szuperhősöknél sosem lehetünk biztosak abban, hogy ki fog a jövőben visszatérni és a jelek szerint Amerika kapitányról sem kell lemondanunk. Chris Evans a közelmúltban a chicagói C2E2 kongresszuson beszélt egykori szerepéről és egy igen érdekes kijelentést tett. Szerinte további Steve Rogers történeteket lehetne elmesélni a jövőben, amiben akár ő is visszatérne.

SPOILER: a Bosszúállók: Végjáték végén Steve Roger visszautazik a múltba, de onnan már nem jön vissza, hanem leéli az életét és már csak öregen látjuk viszont. Ez azt jelenti, hogy a karakter, vagyis Amerika kapitány nem halt meg, pajzsát csak átadja Sam Wilsonnak (Anthony Mackie), akit hamarosan az Amerika kapitány: Új világrendben láthatunk majd. Kíváncsian várjuk lesz-e a jövőben újabb Steve Rogers történet.
3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 15 napja

Hát engem a néger Amerika Kapitány kiakaszt röhögő smiley szóval így még lehet meg is nézném a filmet.

válasz erre

Porthos

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Jó lenne ha végleg. Akkor még az is lehet hogy újra nézném..

válasz erre

Fikarc

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Hát az új verziónál minden jobb, úgyhogy örülnék neki ha lehetne még vele film.

válasz erre