CatSimulator Teszt

2013. november 04.
5971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
2013-ban rengeteg nagyszerű játék jelent meg és nagyon sok örömet okoztak a készítők a játékosoknak ezekkel a műalkotásokkal.

Van ami kasszasiker lett, de találunk olyat is ami pár héten belül feledésbe merült. A kreativitás nem áll meg ezen a szinten, hiszen akad a Földön olyan ember, aki egy lépéssel tovább ment a játékkészítés terén.

A játékban a legjobb, hogy ingyenes bárki számára, de sajnos állandó internetkapcsolatot igényel. Bár ezt nem lehet negatívumként megemlíteni, mert a grafika és a játékélmény kárpótol minket mindenért. Goolge Pluszon hívta fel a figyelmünket erre a nagyszerű mementóra, nagyra tisztelt szerkesztőkollégánk Yitsushi.

Sztori:

A játék sztori igen egyszerű. Egy macskának a lábáról szól. A macska többi részéről sajnos nincs információnk, bár nyilván a gyártó nem kíván beszélni arról, hogy miért csak a láb van terítéken.  A macskalábbal a lézert kell megérintenünk, ahogy azt az élő macskák is teszik a való világban. Ha ezt sikerült elérnünk, akkor kompletten végig is vittük a játékot. A játék közben nincsenek mentések, ebből adódoan nagyon kell koncentrálnunk, mert, ha elrontjuk a macskaláb koordinátákat, akkor kezdhetjük előröl.



FPS:

Az FPS néha leesik szerintünk olyan 2-re, ha nagyon gyorsan rántjuk el a kurzort az egyik oldalról a másikra. Nem kell a videóbeállításokkal bajlódni, mert a játék automatán futtat egy bechmarkot, és minden aktuális grafikai részletet beállít.

Gépigény:

A játék talán legjobb része. Bármilyen gépen elfut, amihez csatlakoztatunk egy monitort és egy egeret. De a notebook touchpadja is remekül teljesít, bár ez csak "hardcore" gamereknek ajánlott. Aki multizni szeretne, az nem fog, mert nincs benne. Egy petíciót írhatunk, hogy legyen benne multiplayer, de addig is be kell érnünk a "Single" móddal.

A játékot az alábbi linken éred el:

[intense_button color="success" size="large" link="http://catsimulator14.tumblr.com" target="_blank"]Catsimulator - Játszok[/intense_button]

(Reméljük, hogy hétfő reggel amikor ezt olvasod egy kis mosolyt csalunk az arcodra a munka előtt. Kellemes szórakozást.)

 
nincs még hozzászólás