Carrie Fisher végre megkapta csillagát a Hollywoodi hírességek sétányán

2023. május 05.
19.9721
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Star Wars filmek egykori sztárja, avagy mindenki Leia hercegnője a tegnapi napon, hét évvel halálát követően végre megkapta csillagát a Hollywoodi hírességek sétányán, ahol ott volt Mark Hamill, valamint Fisher lánya, aki egy Leia hercegnőt ábrázoló ruhát viselt édesanyja emlékére.

Még 2016 decemberében hunyt el Carrie Fisher színésznő, aki a Csillagok háborújának első részeiben szerepelt még a '70-es és '80-as években, de feltűnt az új trilógiában is, ahol ismét a lázadók vezetője volt egészen haláláig. Sokan szerették őt, de sajnos túl fiatalon lett ismert, amit nagyon nehezen tudott feldolgozni, emiatt voltak alkohol- és drogproblémái.

Tegnap, május 4-én ünnepelték világszerte a Star Wars-napot (May the 4th be with You), és ezen a napon kapta meg csillagát a színésznő a Hollywoodi hírességek sétányán. Az átadó eseményen ott volt egykori színésztársa, Mark Hamill is, aki elbűvölőnek, viccesnek, imádnivalónak, bölcsnek és brutálisan őszintének tartotta. Ott volt még R2D2 is és C-3PO robot is, akik szintén a népszerű franchsieból ismertek.

Carrie Fisher végre megkapta csillagát a Hollywoodi hírességek sétányán - 2. kép

2 hozzászólás

inkognito

1 hónapja, 2 napja

Megérdemelte.

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 2 napja

Mark Hamill milyen fiatalos!

válasz erre