Büszkeség és balítélet meg a zombik

2014. november 01.
8021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
5t3v3nk3 profilja, adatai
5t3v3nk3
Jane Austen legismertebb családja visszatér.

Elizabeth (Lily James), Lydia (Ellie Bamber), Mary (Millie Brady), Jane (Bella Heathcote) és Kitty (Suki Waterhouse) ezúttal azonban nemcsak egyedülálló hölgyek, hanem kés- és kardforgató harcosok is. De mivel több mint 70 éve zombik járják a földeket, nincs is más választásuk.

Többévnyi tervezés után végül Burr Steers készítette el Seth Grahame-Smith hatalmas népszerűségnek örvendő regényének adaptációját. Az első forgatókönyvvázlatot még David O. Russell írta, és egy ideig úgy tűnt, a rendezői szék is az övé lesz. Steers azonban több változást is eszközölt rajta, például realistábbá tette és még többet visszahozott a Büszkeség és balítélet hangulatából. Emellett Darcy és Wickham szerepére is ő választotta ki Sam Rileyt, valamint Jack Hustont.

De persze alighanem mindenki a fűzős ruhákban küzdő hölgyekre figyel majd, ami Lily James szerint egyébként nem is áll olyan távol a valódi Büszkeség és balítélettől: "Jane az eredeti könyvben is egy harcos. Vágyaival és nőképével messze meghaladja kortársait. Egy kőkemény harcos. Egy igazi nindzsa."

A forgatás szeptember végén kezdődött, a film pedig valamikor jövőre kerül a mozikba.
nincs még hozzászólás