Bruce Willis az első színész aki eladta képmásának jogait

2022. szeptember 30.
34.4611
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Nagyjából fél éve derült ki az akciófilmek sztárjáról, hogy afáziát diagnosztizáltak nála, ami miatt visszavonult a színészkedéstől, ám a jövőben még visszatérhet filmekben ugyanis kiderült róla, hogy eladta képmásának jogait, azaz a Deepcake-nek köszönhetően még láthatjuk.

A legfrissebb hírek szerint még tavaly eladta jogait a Deepcake orosz vállalatnak, akik létrehozták a színész "digitális ikertestvérét" úgy, hogy 34 ezer képet tápláltak be az arcáról a szoftverükbe. A cég egyébként mesterséges intelligenciát használ arra, hogy újraalkosson hírességeket, ha azok engedélyezik.

A Deepcake még 2021-ben hozta létre Bruce Willis ikertestvérét, akit ezentúl néhány nap alatt bármilyen projektben újra tudnak alkotni. Mindez azt jelent, hogy a jövőben gyakorlatilag bárki Bruce Willissé válhat egy-egy film erejéig, így akár vissza is térhet öregedés nélkül a filmvászonra. Ezt a technológiát egyébként már néhány Star Wars filmben is sikerült használni.
afáziát diagnosztizáltak nála, ami miatt visszavonult a színészkedéstől, ám a jövőben még visszatérhet filmekben ugyanis kiderült róla, hogy eladta képmásának jogait, azaz a Deepcake-nek köszönhetően még láthatjuk.'>
5 hozzászólás

Tommy

1 éve, 7 hónapja és 13 napja

Fú de fura ez. meglepett smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 7 hónapja és 13 napja

Szép új világ amikor már színész se kell a filmekhez.. szomorú smiley

válasz erre

Fikarc

1 éve, 7 hónapja és 13 napja

De kemény! meglepett smiley

válasz erre

techiii

1 éve, 7 hónapja és 13 napja

Azért az nem lesz már az igazi.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 7 hónapja és 13 napja

Hát akkor velünk marad még filmekben, még ha nem is ugyanúgy...

válasz erre