BlackBerry Messenger béta - Windows Phone

2014. július 11.
8561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
Még februárban lett bejelentve, hogy érkezik egy újabb hivatalos alkalmazás a Microsoft mobilos platformjára, és néhány órája meg is nyílt a BlackBerry Messenger bétaverziójára való regisztráció.

Ahogy a BlackBerry csapata a hivatalos blogbejegyezésében írta, rengetegen jelezték az alkalmazás hiányát Windows Phone-ra, így a kérésüknek eleget téve hamarosan (feltehetően néhány hét múlva) ezen a platformon is használhatja majd mindenki a népszerű csevegőklienst.



A BBM támogatni fogja a megszokott funkciókat, mint az egyéni és csoportos csevegéseket, névjegyeket és híreket tőlük (állapotüzenetek, profilváltozások), valamint az alkalmazás megfelelően felveszi majd a Windows Phone felületét a három említett funkciónak helyet adó lapokkal.

A bétában ugyan nem érhető el a matricák funkciója, ahogy a BBM Voice (hangüzenetek), a Channels és a Glympse helymegosztás sem - ezeket "az elkövetkező hónapokban" adják majd hozzá az alkalmazáshoz.

Számos felhasználó panaszkodott, hogy sokat késett a csapat az alkalmazás Windows Phone-os megjelentetésével, hiszen már Androidon és iOS-en is a saját platformja után csak évekkel később mutatták be. Ami talán félig-meddig kompenzálja a Windows Phone-on való még (jóformán háromnegyed évvel) későbbi megjelenést az az, hogy ezen a platformon (ahogy más hasonló alkalmazásokból is) képesek vagyunk névjegyeket csempékként a kezdőképernyőre tűzni.

A nyílt bétára itt lehet jelentkezni, azaz már csak a várólistára, hiszen rendkívül gyorsan megteltek a helyek.
nincs még hozzászólás