Biztosan nem lesz folytatása a Vissza a jövőbe trilógiának

2018. július 17.
2.3611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Nemrégiben több pletyka is felröppent Hollywood-ban, miszerint elkészítik az egyik leghíresebb ikonikus trilógia, a Vissza a jövőbe negyedik részét, azonban Robert Zemeckis, a trilógia rendezője cáfolta ezeket a híreket.
 

Talán kevés olyan geek van a világon, aki nem látta és nem rajongója a Vissza a jövőbe filmeknek, hiszen igazi ikonná nőtte ki magát a mozi, melyben Marty MyFly és a Doki össze-vissza utaztak a jövőben és a múltban. Az elmúlt hetekben több alkalommal is felröppent a hír, hogy elkészítik a mozifilm negyedik részét és még Christopher Lloyd alias Dr. Brown is nyitott volt a dologra. A színész több interjúban is célozgatott a folytatásra.

Robert Zemeckis a rendező egy interjúban cáfolta a folytatásról szóló híreket és kijelentette, hogy biztosan soha nem lesz folytatása vagy rebootja a Vissza a jövőbe trilógiának. Bár sok rajongó csalódott volt emiatt, azért sokan úgy tartják, hogy butaság lenne tönkre tenni egy ilyen jó klasszikust. Ráadásul Michael J. Fox súlyos Parkinson-kórja miatt lehetetlen lenne elkészíteni a negyedik részt.
5 hozzászólás

Kisfaludy82

6 éve, 1 hónapja és 1 napja

És ez milyen jól is van így. mosolygó smiley

válasz erre

marco

6 éve, 1 hónapja és 1 napja

Pont attól a világ egyik legjobb, legszórakoztatóbb trilógiája, hogy a jogok szilárdan kötik a folytatás és az átalakítás kizárását.

válasz erre

Fikarc

6 éve, 1 hónapja és 1 napja

A trilógia úgy jó ahogy van. Pont.

válasz erre

Levi87

6 éve, 1 hónapja és 1 napja

Szinte minden évben előkerül a téma és mindig ugyanez a vége. mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 1 hónapja és 1 napja

Örök téma. mosolygó smiley

válasz erre