Bill Gates állítólag akkor távozott a Microsofttól, amikor vizsgálódtak egy nővel létesített kapcsolata miatt

2021. május 17.
32.8591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bill Gates tavaly elhagyta a Microsoft igazgatóságát, miután az igazgatósági tagok úgy döntöttek, hogy távoznia kell, mivel nyomozást folytattak a milliárdos és a Microsoft női alkalmazottjai között nem megfelelőnek tartott korábbi kapcsolat miatt - írja a Wall Street Journal.

Az igazgatóság által felbérelt ügyvédi iroda 2019-ben kezdte meg a nyomozást, miután a Microsoft egyik mérnöke levélben állította, hogy évek óta szexuális kapcsolatban van Gates-szel - közölték az ügyet ismerő személyek. A folyamat során néhány igazgatósági tag arra a következtetésre jutott, hogy nem helyénvaló, hogy Gates évtizedekig az általa alapított és vezetett társaság igazgatóságában maradjon, és Gates még az igazgatótanács vizsgálatának befejezése előtt lemondott.

A Microsoft megerősítette, hogy 2019 második felében aggodalmát fejezték ki azzal kapcsolatban, hogy Bill Gates 2000-ben intim kapcsolatot akart kezdeményezni a vállalat egyik alkalmazottjával. Az igazgatóság bizottsága egy külső ügyvédi iroda segítségével áttekintette az aggodalmat egy alapos vizsgálat lefolytatása érdekében. A vizsgálat során a Microsoft széleskörű támogatást nyújtott az aggályt felvető alkalmazottnak is.
távoznia kell, mivel nyomozást folytattak a milliárdos és a Microsoft női alkalmazottjai között nem megfelelőnek tartott korábbi kapcsolat miatt - írja a Wall Street Journal.'>
4 hozzászólás

Harder

3 éve, 1 hónapja és 10 napja

Ciki ügy. Főleg ha igaz. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

3 éve, 1 hónapja és 10 napja

Komolyan húsz év után vesznek elő egy ilyen ügyet? röhögő smiley

válasz erre

Porthos

3 éve, 1 hónapja és 10 napja

Az kellemetlen! meglepett smiley

válasz erre

TEchie

3 éve, 1 hónapja és 10 napja

Lehet hogy ezért a válás?

válasz erre