Berobbant a Deadpool 3. és az új Twister első előzetese

2024. február 12.
4.3171
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az éjszaka folyamán rendezték meg az idei Super Bowlt, ahol természetesen nem csak a sporté volt a főszerep, hanem a filmeké is, ugyanis bemutatásra került a Deadpool harmadik részének, valamint a rebootolt Twister katasztrófa film első előzetese, mely nem sok újdonságot fog hozni.

A rajongók már régóta várják, hogy elkészüljön a Deadpool sorozat legújabb része, mely immáron a Marvel égisze alatt kerül bemutatásra, amihez csatlakozott Hugh Jackman is, hogy újra eljátssza Rozsomák szerepét. Az első előzetesben feltűnik néhány Bosszúállók szereplő is, azonban Rozsomák nem mutatja meg magát teljes egészében, csupán néhány részletet láthatunk belőle. A Deadpool & Wolverine (Deadpool 3. címe ez lett) idén július 25-én fog a mozikba kerülni.

Nézd nagyban ezt a videót!

Már néhány éve fejlesztés alatt állt egy új Twister film, melyet sokáig folytatásként terveztek, ám végül egy reboot lett belőle, melyben teljesen új színészekkel találkozhatnak majd a nézők, többek között a jóképű Glen Powellel, aki a Top Gun: Maverick filmben tűnt fel nemrégiben. Az új Twister film sok újdonságot nem hoz, csupán nagyon szép CGI felvételeket. Az alkotás idén július 19-én fog a mozikban landolni.

5 hozzászólás

Porthos

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Hát... nekem egyik se...

válasz erre

CharlieFirpo

4 hónapja, 2 hete és 6 napja

Deadpool de idgesítő...

válasz erre

Tommy

4 hónapja, 3 hete

Deadpool nagyon hidegen hagy, de a Twisters várós!

válasz erre

techiii

4 hónapja, 3 hete

Twister kb ugyanaz, a Deadpool meg a Marvel miatt bukó lesz.

válasz erre

Kisfaludy82

4 hónapja, 3 hete

Twisters nem rossz. Tök ugyanaz mint az előd csak új színészekkel, meg gondolom a CGI is jobb lesz. Nálam várós mozi!

válasz erre