Benedict Cumberbatch is visszatér a soron következő Bosszúállók filmben

2024. június 22.
6.1211
csirkee profilja, adatai
csirkee
A tavalyi év nem a Marvel éve volt, hiszen gyakorlatilag mindegyik filmjük hatalmasat bukott a mozikban, emiatt a stúdió úgy döntött, hogy a jövőben nem a mennyiségre, hanem a minőségre fognak koncentrálni, idén például csak az új Deadpool film fog megjelenni, miközben sokan már a következő Bosszúállók filmet várják.

A Marvel Cinematic Universe (MCU) hamvaiból igyekszik feltámadni és remélhetőleg a Deadpool és Rozsomák film tényleg segíteni fog rajtuk, hogy a soron következő alkotások ismét jól teljesítsenek. Sok rajongó várja már az új Bosszúállók filmet, melyről még nagyon keveset lehet tudni, miután a stúdió elkaszálta a Kang-dinasztiát.

A Bosszúállók 5. csak 2026-ban fog a mozikba kerülni, melyben vissza fog térni Doctor Stranget alakító Benedict Cumberbatch, miután egy interjúban megerősítette a hírt. A színész úgy nyilatkozott, hogy nagyon várja már a Bosszúállókat a következő évben, melyben nagy vihar készülődik. Mindez azt jelenti, hogy várhatóan 2025-ben kezdik el forgatni a filmet, hogy a következő évben bemutatásra kerüljön. Ebben a Bosszúállókban már egy teljesen új csapatot láthatunk majd, de úgy tűnik lesz néhány ismerős karakter.
3 hozzászólás

Fikarc

3 hete

Jesszusom hány ezredik rókabőr ez...

válasz erre

Porthos

3 hete

Megint lesz Bosszúállók? meglepett smiley MINEK????? röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

3 hete és 1 napja

Nem halt meg a karakter? meglepett smiley Már nagyon elveszítettem a fonalat. röhögő smiley

válasz erre