Ben Affleck nem szeretne DC filmet rendezni James Gunn számára

2023. március 17.
34.6981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Batman-t megformáló színész nemrégiben interjút adott a The Hollywood Reporternek, ahol nem csak magánéletét érintő kérdésekre válaszolt, de a karrierjével kapcsolatban is több információt elárult, többek között azt is, hogy nem szeretne a jövőben DC filmet rendezni.

Még 2019-ben merült fel gondolatként Ben Affleckben, hogy szívesen levenné Batman jelmezét és inkább a rendezői széket foglalná el, ám ez a gondolat azóta sokat változott. James Gunn, a DC Studios társ-vezérigazgatója nyilvánosan kijelentette, hogy a cég vissza akarja kapni Afflecket, de nem egy szerepre, hanem mint rendező egy DC-projektben.

A színész azonban ezt visszautasította, Ben úgy fogalmazott, hogy nem szeretne Gunn irányítása alatt semmilyen képregény adaptációt rendezni, nem tetszik neki ez az egész újítás. Amióta James Gunn és Peter Safran átvették a DC irányítását, rengeteg változáson esett át a stúdió és több projektet is töröltek - többek között Gal Gadot féle Wonder Woment és a Henry Cavill féle Supermant. Valószínűleg ez nem tetszik Bennek és ezért nem akarja a nevét és tehetségét ehhez adni.

Ben Afflecket Batman szerepében még utoljára a közelgő The Flash filmben látni fogjuk, ahol Michael Keaton is visszatér az egykori denevérember szerepébe egy multiverzum keretein belül. A The Flash - A villám 2023. június 16-án kerül a mozikba.
interjút adott a The Hollywood Reporternek, ahol nem csak magánéletét érintő kérdésekre válaszolt, de a karrierjével kapcsolatban is több információt elárult, többek között azt is, hogy nem szeretne a jövőben DC filmet rendezni.'>
4 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 1 hónapja és 11 napja

Ez a DC már nem lesz olyan mint azelőtt volt.

válasz erre

techiii

1 éve, 1 hónapja és 11 napja

Én annyira nem szerettem Batmanként.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 1 hónapja és 12 napja

Gondolom örökre el is távolodott a DC-től, nagyon kár érte amúgy.

válasz erre

Porthos

1 éve, 1 hónapja és 12 napja

Meg tudom érteni.

válasz erre