Ben Affleck és Matt Damon visszautasította a Good Will Hunting folytatását

2023. március 29.
31.2561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A két filmsztárt már évtizedek óta szoros barátság köti össze, ugyanis gyakorlatilag együtt kezdték a filmes szakmát és a mai napig készítenek együtt alkotásokat, legutóbb például az Air című filmet, ám nemrégiben kiderült, hogy mindkettőjüket felkérték a Good Will Hunting folytatására.

Az 1997-es film hozta meg az igazi áttörést Matt Damon és Ben Affleck számára, akik a mai napig igazi A-listás színészeknek számítanak a szakmában, sőt Ben azóta már producerkedik és rendezni is szokott. Mindezek mellett a két jó barát egy közös produkciós céget is alapított a közelmúltban. Matt Damon az Air című film bemutatóján árulta el, hogy megkeresték őket.

Mindkét színészt felkérték a Good Will Hunting második részének elkészítésére, de mind a ketten nemet mondtak, ugyanis szerintük túl lapos lenne egy folytatás. A film óriási siker volt, melynek forgatókönyvét a két jó barát szerezte és Oscar díjat is kaptak érte. Az alkotásban egyébként még feltűnt a nagyszerű Robin Williams is, alakításával elnyerte a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat.
3 hozzászólás

Porthos

1 éve, 1 hónapja és 20 napja

Nagyon helyes!

válasz erre

inkognito

1 éve, 1 hónapja és 21 napja

Nem is kellene ebből folytatás.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 1 hónapja és 21 napja

Megértem. Nem kell neki folytatás.

válasz erre