Ben Affleck elárult egy olyan cameo részletet a The Flash filmből, amit sajnos nem fogunk látni

2023. március 29.
31.2021
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén júniusban fog a mozikba kerülni az évek óta várt The Flash - A villám mozifilm, melyben végre többet is láthatunk Barry Allen kalandjaiból, aki belekeveredik a multiverzumba, emiatt két Batman is segítségére lesz, többek között Ben Affleck féle és Michael Keaton féle maszkos igazságosztó.

Ben Afflecket ebben a DC filmben láthatjuk majd utoljára, ugyanis távozik a DC világából. De még előtte elárult néhány részletet egy cameo jelenettel kapcsolatban, melyben Gal Gadotot láthattuk volna Wonder Woman szerepében. A színész elmondta, hogy eredetileg lett volna egy olyan jelenet a filmben, ahol Diana megmenti Batmant az Igazság Lasszójával.

A lasszó arra készteti Bruce Waynet, hogy elárulja a valódi érzéseit az életével és a munkájával kapcsolatban, ami miatt jobban meg lehetett volna érteni Batman karakterét. Ám ez a jelent nem lesz látható a filmben, ugyanis kivágták, ahogy Henry Cavill Superman szerepét is. Az új DC Univerzum közeledtével kivették a cameóikat. Ez bizony sajnálatos, de el kell tőlük búcsúznunk.
5 hozzászólás

Kisfaludy82

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

De nagy barmok, hogy mindent tönkrevágtak. Ugyanolyan **** lesz mint a Marvel.

válasz erre

Porthos

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nagyon sajnálom hogy szétbombázzák a DC-t, ez a mostani vonal pedig nem volt rossz.

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Balfék.

válasz erre

TEchie

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

De genya.

válasz erre

inkognito

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nagy kár, hogy mindenkit kivágnak.

válasz erre