Bemutatkoztak az új Honor Magic 4 Pro telefonok, fülhallgató és okosóra is érkezik

2022. február 28.
66.5711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Honor ismételten megvillantotta legfrissebb termék-felhozatalát, így vadonatúj zászlóshajó mobilokat, okosórát és fülhallgatót is prezentáltak a nagyvilág számára.

A Honor legújabb zászlóshajó okostelefonja, a Magic 4 Pro 100 W-os vezeték nélküli gyorstöltésre képes, így mindössze 15 perc alatt 50 százalékra tölthető. 30 perc alatt képes teljesen feltölteni a készülék 4600mAh-s akkumulátorát.

A hátlapján egy kameratrió található: egy 50 megapixeles főkamera, egy 50 megapixeles ultraszéles, 122 fokos látómezővel rendelkező kamera, valamint egy 64 megapixeles, 3,5x optikai zoomot kínáló periszkópos telefotó kamera. A hagyományos Magic 4 egy alacsonyabb felbontású, 8 megapixeles periszkópos teleobjektív kamerával rendelkezik.

A Magic 4 sorozatot a Qualcomm zászlóshajó Snapdragon 8 Gen 1 processzora hajtja. A Magic 4 8 GB vagy 12 GB RAM-mal és 128 GB és 512 GB közötti beépített tárhellyel kapható, míg a Magic 4 Pro hasonló specifikációkkal rendelkezik, de hiányzik belőle a 128 GB-os opció.



A Pro IP68-as minősítéssel rendelkezik a por- és vízállóság tekintetében, a Magic 4-é azonban alacsonyabb, IP54-es, így az utóbbinak egy könnyű fröccsenést túl kell élnie, de a teljes vízbe merülést nem.

A tervek szerint a Magic 4 899 eurós (333 ezer forintos) áron kerül forgalomba, míg a Magic 4 Pro 1099 eurótól (407 ezer forinttól) kezdődik. Mindkettő az elkövetkezendő hónapokban debütál, habár a hazai adatok jelenleg homályosak.

Mindemellett bemutatkozott a Honor Watch GS 3 okosóra, amely 44 grammot nyom. Nyolccsatornás fotopletizmográfia szenzorral érkezik, ami pontos mérést enged, valamint van AI Heart Rate Monitoring Engine is, amely több algoritmus segítségével szűri ki a zajokat mozgás közben.



A Honor bejelentette továbbá a Honor Earbuds 3 Pro fülhallgatót. A teljesen vezetéknélküli (TWS) eszköz egy 11 mm-es dinamikus hangszóróval és egy nagyfelbontású piezoelektromos kerámia magassugárzó hangszóróval rendelkezik, egyszerre nyújt telt hangzást és finom részleteket.

A Honor Earbuds 3 Pro képes a hőmérséklet mérésére. Ezzel az innovatív megoldással a felhasználók pontosabban követhetik egészségi állapotukat.
6 hozzászólás

Levi87

2 éve, 3 hónapja és 1 napja

Nem gyenge felhozatalt villantottak!

válasz erre

inkognito

2 éve, 3 hónapja és 2 napja

Azért a Honor elég drágán tolja a telefonjait.

válasz erre

Porthos

2 éve, 3 hónapja és 2 napja

Brutális hogy mennyire lerövidítették a töltési időt! meglepett smiley

válasz erre

Harder

2 éve, 3 hónapja és 2 napja

Nem rossz felhozatal, de egyelőre az összecsukható teló rántott be. mosolygó smiley

válasz erre

TEchie

2 éve, 3 hónapja és 2 napja

Nem aprózták el Honorék! mosolygó smiley Tesztek lesznek? mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

2 éve, 3 hónapja és 2 napja

Komoly lineup!

válasz erre