Bemutatkoztak a Xiaomi új csúcsmodelljei

2016. szeptember 27.
2.0731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Idén már sok csúcsmobilra nem számíthatunk, de szerencsére néhány vállalat gondoskodik arról, hogy az utolsó negyedév is izgalmas legyen, az egyik legjobban várt bejelentés pedig a Xiaomi nevéhez fűződik, mely nemrég meg is történt.

A vállalat bemutatta ugyanis a két új csúcsmodelljét, melyek a legtöbb specifikációban piacvezető megoldásnak mondhatóak. A Xiaomi Mi5s mellé megérkezett a Mi5s Plus is, ezzel pedig egyértelműen az iPhone 7 Plus és a többi nagyobb phablet lefedését érték el.

Bemutatkoztak a Xiaomi új csúcsmodelljei - 2. kép

A Xiaomi Mi5s 5,15 hüvelykes Full HD kijelzőt kapott, alatta pedig 3 vagy 4GB RAM és egy Snapdragon 821-es csúcsprocesszor dolgozik. A tárhely tekintetében 64 és 128GB-ról beszélhetünk, hátul pedig egy 13 megapixeles Sony szenzor rejtőzik. A kijelző nyomásérzékeny és ultrahangos ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik, amivel a nagyobb modell nem büszkélkedhet.

Bemutatkoztak a Xiaomi új csúcsmodelljei - 3. kép

A Xiaomi Mi5s Plus 5,7 hüvelykes Full HD kijelzője alatt már 4 vagy 6GB RAM kap helyet a Snapdragon 821-es chip mellett, a tárhely tekintetében pedig itt is 64/128GB-ról van szó. A kisebb modellel ellentétben a készülék hátuljára került a hagyományos ujjlenyomat-olvasó, a kétkamerás rendszer pedig csak a nagyobb modell kiváltsága.

A készülék hátulján két 13 megapixeles Sony szenzor kapott helyet, az egyik monokróm, a másik pedig egy hagyományos változat. Az egyik szenzor a színeket gyűjti, míg a másik az élességért és a zaj csökkentéséért felelős.
3 hozzászólás

VDemon

8 éve, 2 hónapja és 17 napja

Ez a nyomásérzékeny kijelző világpremier úgy gondolom. Apple-nél csak tippelték hogy lesz aztán mégsem... mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

8 éve, 2 hónapja és 17 napja

zender írta:
Jajj de csúnyácskák oldalról! meglepett smiley
Akkor nincs mese; szemből kell nézned. röhögő smiley

válasz erre

zender

8 éve, 2 hónapja és 17 napja

Jajj de csúnyácskák oldalról! meglepett smiley

válasz erre