Bemutatkozott az LG G6+

2017. június 19.
3.6711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Hivatalos bejelentéssel együtt mutatkozott be az LG idei zászlóshajójának, a G6-nak egy ráncfelvarrt testvére, amit egyszerűen csak LG G6+-nak neveztek, és az új színek mellett nagyobb háttértárat és vezeték nélküli töltést kapott.

Mindenek előtt észre kell vennünk, hogy hiába a plusz jelzés, az LG újdonsága nem kapott több memóriát a normál G6-nál, így a G6+ is csupán 4GB-tal rendelkezik, ami azért nem olyan kevés, bár kicsit azért reménykedtünk egy 6-osban, ha már G6+.

Az árazásra még várnunk kell, az azonban már biztos, hogy az LG 64GB helyett egy 128GB-os modult helyezett az újabb G6-ba, valamint a technikai paraméterek közt megtaláljuk a Qi töltést is, ami azért jó hír, mert ha már RAM-ot nem is kaptunk pluszba, mégiscsak van egy olyan jellemző ami miatt sokan elgondolkodnak majd a megvásárlásán.

A harmadik, leginkább a hölgy vásárlóknak szánt tulajdonság a szín összetétel, hiszen az LG G6+ a G6-hoz képest újabb lehetőségeket kínál arra, hogy nem csak egy erős de szép mobilt villantsanak a társaságban. Ennek fényében lehetőségünk lesz megvásárolni Optical Astro Black, Optical Marine Blue és Optical Terra Gold színekben az LG legújabb üdvöskéjét.
4 hozzászólás

PixelHero

7 éve, 4 hónapja és 10 napja

technomancer írta:
Proci ugyanaz marad?
Igen, marad a proci szomorú smiley

válasz erre

Levi87

7 éve, 4 hónapja és 10 napja

Nem sokat fejlesztettek rajta! röhögő smiley

válasz erre

technomancer

7 éve, 4 hónapja és 10 napja

Proci ugyanaz marad?

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 4 hónapja és 10 napja

Ezek a pluszok.... röhögő smiley

válasz erre