Bemutatkozott az Insta360 legújabb mesterséges intelligenciával hajtott 8K akciókamerája

2023. november 21.
4.2561
csirkee profilja, adatai
csirkee
Új riválissal kell szembenéznie a GoPro-nak és a DJI-nak az akciókamerák piacán, ugyanis az Insta360 vállalat ma bemutatta legújabb termékét, az Ace Prót, mely már 8K-s videofelvételeket is képes készíteni, amire a másik két vállalat egyik terméke sem képes.
 

Nem kizárt, hogy az eddigi legjobb akciókamerát készítette el a 360 fokos kameráiról elhíresült vállalat, ugyanis az Insta360 Ace Pro akciókamerája nem csak 8K-s videofelvételeket képes készíteni, de azok zajtalanítására mesterséges intelligenciát használ. A készülék 1/1,3 hüvelykes érzékelővel rendelkezik, valamint 48 MP-es képeket tud készíteni JPEG vagy DNG RAW formátumokban.

Bemutatkozott az Insta360 legújabb mesterséges intelligenciával hajtott 8K akciókamerája - 2. kép

Mindezek mellett az Ace Pro nagyobb, 2,4 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik, amit akár fel is hajthatunk, ha például szeretnénk szelfit lőni. Gesztusokkal is lehet vezérelni az eszközt, így könnyedén el lehet indítani egy felvételt vagy fotót készíteni érintés nélkül. A készülék természetesen vízálló, tok nélkül 10 méteres mélységig, a búvártokkal azonban akár 60 méteres mélységig is bírja. Az alapár 480 dollár, nagyjából 167 ezer forint.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Porthos

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Hát nem tudom, én továbbra sem látom ezeknek a létjogosultságát.

válasz erre

CharlieFirpo

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Durva hogy már milyen felvételekre képesek ezek az akciókamerák!

válasz erre

Tommy

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Baromi jó dolgokat lehet vele csinálni! meglepett smiley

válasz erre