Itt a Lamborghini új plug-in hibridje, ami 10 km-t képes elektromos hajtással megtenni

2023. március 30.
36.6731
csirkee profilja, adatai
csirkee
A luxus sportautók nem arról híresek, hogy környezettudatosak lennének, de igyekeznek a gyártók erre törekedni, ennek köszönhetően mutatkozott be a Lamborghini Revuelto 1001 lóerős új csúcs sportkocsija, ami bár rendelkezik elektromos meghajtással, de csak 10 km-t tud megtenni vele.

A gyönyörű jármű impozáns formai megoldásokkal rendelkezik, az Y motívum mindenhol visszaköszön, melyet az F-35 Lightning II vadászgép ihletett. A motorháztető alatt egy 6,5 literes szívó V12-es motor duruzsol, sőt egy plug-in hibrid rendszert is beleszereltek, ám ennek nem sok értelme van, hiszen ha csak elektromos hajtással akarnánk eljutni a boltba, már nem biztos, hogy vissza is érnénk, mivel csak 10 km képes így megtenni.

A 3,8 kWh-s akkumulátor képes hat perc alatt teljesen feltöltődni, út közben a V12-es motor segít a feltöltésben. A Lamborghini Revuelto 13 féle vezetési móddal rendelkezik, így például ha városban szeretnénk krúzolgatni vele, akkor a Cittá üzemmódban legfeljebb 180 lóerőt hajlandó leadni a hajtáslánc. Az új jármű valamikor az év végén fog gyártásba kerülni, árakról egyelőre semmit sem lehet tudni.

Itt a Lamborghini új plug-in hibridje, ami 10 km-t képes elektromos hajtással megtenni - 2. kép

4 hozzászólás

Fikarc

2 hónapja, 1 hete

Akkor már nem is kell, pffff.

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Szánalom a köbön gecc!

válasz erre

Porthos

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Rohadt nevetséges!

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Azta*****!

válasz erre