Bemutatkozott a Google Pixel 6 és Pixel 6 Pro

2021. október 20.
88.9091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hónapok óta tartó kiszivárgások után megkaptuk a Google Pixel 6 és Pixel 6 Pro telefonjainak teljes részleteit - a Pixel 6 649 euróért (nagyjából 235 ezer forint), a Pixel 6 Pro pedig 898 euróért (közel 325 ezer forint) lesz kapható.
 

Mindkettő a Google Tensor processzorával és 50 megapixeles kamerával lesz felszerelve. A telefonok ultraszéles kamerával is rendelkeznek, a Pro pedig egy teleobjektíves kamerával egészül ki, és a szelfikamerát szélesebb lencsével és nagyobb felbontású érzékelővel frissítik. A Pro modell fizikailag is nagyobb, de ez nem jelent nagy különbséget.

A Google eseményének nagy része a Google által tervezett Tensor processzorra összpontosított, amely a Pixel 6 és a Pixel 6 Pro szívét adja. A Google bemutatta, hogy a chip gépi tanulási képességei hogyan lesznek képesek segíteni az olyan feladatokban, mint a hangfelismerés, a fotók kevésbé elmosódottá tétele (és akár a nem kívánt emberek automatikus némítása a háttérből), valamint a valós idejű feliratok és fordítás.

Magán az eseményen a Google nem jelentette be, de az új telefonokkal együtt a Pixel Pass-t is elindította. A Pixel Pass lehetővé teszi, hogy egy telefon (és a Google Preferred Care javítási csomagja), a felhőalapú tárhely, a YouTube Premium és a Google Play Pass csomagot egy havi fizetéssel kombináljuk - bár természetesen hazai csomagról egyelőre nincs szó.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Levi87

2 éve, 3 hónapja és 18 napja

Security. Androidon. Persze...

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 3 hónapja és 18 napja

Most komolyan egy féllábó futó palit mindenképp bele kellett tenni? Ez már ********* gáz.

válasz erre

Fikarc

2 éve, 3 hónapja és 18 napja

Semmi konferencia semmi launch?

válasz erre

TEchie

2 éve, 3 hónapja és 18 napja

Cseppet túlzónak érzem az árat.

válasz erre