Bemutatkozott a DJI Mini 4 Pro

2023. szeptember 26.
11.7751
csirkee profilja, adatai
csirkee
A népszerű kínai dróngyártó vállalat a tegnapi nap során bemutatta legújabb dróncsaládját, a DJI Mini 4 Prót, mely súlyban nem változott, de több szenzort kapott, hogy könnyebben elkerülje az akadályokat, és csakúgy mint az utóbbi időben már megszokhattuk, háromféle verzióban került a boltok polcaira.

A DJI Mini 4 Pro maradt 249 grammos, így a legtöbb országban nem kell külön engedély ahhoz, hogy valaki ezzel repkedjen - természetesen ez alól Magyarország kivétel. A kis drón kamerában nem sokat változott, elődjéhez mérten megkapta az 1/1,3 hüvelykes CMOS, széles látószögű kamerát, 4K/60fps HDR True Vertical Shooting felvételi lehetőséggel.

Képes akár 34 percig is a levegőben maradni, Intelligent Flight Battery Plus-szal 45 percig is képes repülni. A maximális repülési távolság 18 km, ami Intelligent Flight Battery Plus segítségével 25 km-re növekszik, sőt a kis drón képes ellenállni az akár 10.7 m/s széllökéseknek is. A DJI Mini 4 Pro alapára hazánkban 342 300 forint, a Fly More Combo (DJI RC 2) verzió 485 100 forintba kerül. Még több információt a Dronerz.hu oldalon olvasható.
3 hozzászólás

Porthos

10 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ronalddo írta:
Közel fél milla már ez is. meglepett smiley De elszállt a DJI...
Mert kihalt minden konkurencia...

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 2 hete és 6 napja

Közel fél milla már ez is. meglepett smiley De elszállt a DJI...

válasz erre

Mordorer

10 hónapja, 2 hete és 6 napja

Szépen felkúszott az ára...

válasz erre