Bekeményít a YouTube a reklámblokkolót használók körében

2023. május 13.
22.7721
csirkee profilja, adatai
csirkee
A világon több millió felhasználó alkalmaz reklámblokkolókat ugyanis rengeteg olyan weboldal van, ahol gyakorlatilag alig lehet megkülönböztetni a reklámot a tartalomtól, de a népszerű videomegosztón is sokan alkalmazzák, ám ezen most változtatni fog a vállalat és bekeményít.
 

A hírek szerint a YouTube már teszteli új funkcióját, a reklámblokkoló blokkolót, ami meggátolná a videó lejátszását mindaddig, amíg a felhasználó fel nem oldja a reklámokat tiltó programot. A lépés érthető, hiszen a YouTube többnyire hirdetésekből él, és ha senki nem látja azokat, akkor bizony tönkre fognak menni.

A hírek a hét elején kezdtek el terjedni a Reddit-en, ahol néhány felhasználó már osztott meg erről fotót. A videomegosztó platform arra kéri a nézőit, hogy kapcsolják ki reklámblokkolójukat, amennyiben azt érzékeli a rendszer, vagy fizessenek elő a prémium YouTube-ra, ahol reklámmentesen lehet a videókat nézegetni. Érdemes megjegyezni, hogy ezt egyelőre csak teszteli a vállalat, de lehet be fogja vetni a jövőben.

Bekeményít a YouTube a reklámblokkolót használók körében - 2. kép

3 hozzászólás

Porthos

10 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nem véletlenül akarják a Chrome-ból is kivenni a lehetőséget...

válasz erre

CharlieFirpo

10 hónapja, 1 hete és 3 napja

Azért most már, amikor 40 másodperc is van köelező reklám egy egyszerű diy video előtt is, akkor felmerül bennem a kérdés hogy mire fel. Én nem használokmreklámblokkolót de a Google ****jai hihetetlenül idegesítőek.

válasz erre

Mordorer

10 hónapja, 1 hete és 3 napja

Hogyhogy még csak most? meglepett smiley Nem értem eddig mineke engedte egyáltalán.

válasz erre