Befutott az Aquaman és az elveszett királyság első előzetese

2023. szeptember 15.
4.4681
csirkee profilja, adatai
csirkee
Napokkal ezelőtt már tudni lehetett, hogy csütörtökön végre mozgásban is láthatjuk a régóta várt Aquaman és az elveszett királyság mozifilmet, melyben visszatér Jason Momoa a főszerepbe és az első előzetes alapján Amber Heardöt is láthatjuk majd Mera szerepében.

A videó alapján újabb nagyszerű kalandokban és hatalmas csatákban lesz része Arthur Currynak, azaz Aquamannek, de lesz segítsége is, méghozzá féltestvére, a gonosz Orm (Patrick Wilson). Céljuk: megállítani a még gonoszabb Fekete Mantát (Yahya Abdul-Mateen II), aki ismét arra szánta el magát, hogy megölje Aquamant. A trailerben egy pillanatra feltűnik Amber Heard karaktere is, akinek megjelenése sokáig kérdéses volt.

A rendezői széket ismét a horrorfilmek mestere, James Wan foglalta el, aki a folytatásban sem adta át helyét másnak, így vélhetőleg ismét egy kicsit vicces, de komoly szuperhős filmet láthatunk majd. Egyes pletykák szerint Batman is fel fog tűnni a filmben, ráadásul Michael Keaton és Ben Affleck személyében. Az Aquaman és az elveszett királyság idén december 21-én kerül a mozikba.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Fikarc

9 hónapja, 1 napja

De unalmas ez is...

válasz erre

Mordorer

9 hónapja, 1 napja

Ez a tehetségtelen valaki hogy a francba van filmekben? meglepett smiley

válasz erre

Levi87

9 hónapja, 2 napja

Nem jön be.

válasz erre

Ronalddo

9 hónapja, 2 napja

Nem bírom ezt a palit, így a filmet sem.

válasz erre