Befutott az Alien: Romulus legújabb előzetese, amiben végre még több részletet láthatunk

2024. június 05.
4.2541
csirkee profilja, adatai
csirkee
Kedvenc idegen szörnyeink, a xenomorphok idén augusztusban végre ismét visszatérnek a filmvásznakra, köszönhetően az Alien: Romulus című új filmnek, melyhez a tegnapi nap során megérkezett a nagy előzetes, amiben még több Alien tűnik fel és vérből sem lesz hiány.

Ridley Scott csupán produceri feladatokat látott el az új Alien filmben, ugyanis a rendezői széket Fede Álvarez foglalhatta el, aki korábban olyan alkotásokon dolgozott, mint a Vaksötét és a 2013-as Gonosz halott. A legújabb előzetes azonban jól mutatja, hogy Álvarez mennyi elemet emelt át az eredeti Alien sorozatból, aminek valószínűleg nagyon örült Ridley is.

A Romulus A nyolcadik utas: a Halál és a A bolygó neve: Halál eseményei között játszódik, melynek középpontjában űrtelepesek állnak, akik kikötnek egy üres űrállomáson, ami a legnagyobb hibájuk volt. Itt aztán beindulnak az arctámadók, amiből nem lesz hiány. Még azt is láthatjuk, hogyan fejlődnek a lények az emberi testben úgy, hogy egy nagy lámpával megvilágítja magát az egyik karakter. Az Alien: Romulus augusztus 15-én debütál majd a mozikban.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

betyár

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ez jónak ígérkezik.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Háááát.... elég utánzósra sikerült, de majd meglátjuk.

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nekem határozottan bejön.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Egész hangulatos.

válasz erre

inkognito

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nagyon várom már, szerintem jó lesz.

válasz erre