Befutott a Venom 3 első hivatalos előzetese

2024. június 03.
4.3381
csirkee profilja, adatai
csirkee
Eddie és Venom visszatértek, ugyanis végre megérkezett a franchise harmadik és egyben utolsó része - erről nemrégiben a Sony Pictures elnöke beszélt -, ebben ismét Tom Hardyt láthatjuk a főszerepben, és az elős előzetest látva biztosak lehetünk abban, hogy akcióból és parazitákból nem lesz hiány.

A Venom: The Last Dance idén októberben fog debütálni a mozikban, amiről egyelőre még nem tudni, hogy mennyire fog kapcsolódni a Pókember filmekhez, azonban erre utaló jelet már láthattunk korábban. A friss előzetesből kiderül, hogy Venomnak Eddienek az eddigi legnagyobb ellenséggel kell majd szembenéznie, ráadásul egy invázióval is, miközben mások is vadásznak rájuk.

A film valószínűleg hozni fogja azt a hangulatot, amit már az első két résznél tapasztalhattunk: akciódús jelenetek, némi humorral fűszerezve. A Venom hármat Kelly Marcel, az előző rész írója rendezte, Tom Hardy kívül pedig olyan színészeket láthatunk majd az alkotásban, mint Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach és Stephen Graham.

Nézd nagyban ezt a videót!beszélt -, ebben ismét Tom Hardyt láthatjuk a főszerepben, és az elős előzetest látva biztosak lehetünk abban, hogy akcióból és parazitákból nem lesz hiány.'>
3 hozzászólás

Kisfaludy82

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Hát.... elmegy...

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Az első jó volt. A többi vicc.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Látványos.

válasz erre