Befutott a Mandalóri 3. évadának előzetese és az Andor legújabb kedvcsinálója

2022. szeptember 10.
4.3471
csirkee profilja, adatai
csirkee
Nincs megállás a Disney D23 Expón, ma ismét több közelgő alkotásának legfrissebb előzetesét mutatta be a stúdió, többek között befutott a Mandalóri harmadik évadának első előzetese, valamint friss videót kapott a most szeptemberben érkező Andor sorozat is.

Kezdjük először az Andorral, mely szeptember 21-én fog debütálni a Disney+ felületén Diego Luna főszereplésével, akit már a Zsivány Egyes előzményfilmben is láthattunk. Ez a sorozat éppen az említett mozifilm előtti időkben játszódik majd. A széria eredetileg augusztusban jelent volna meg, de végül eltolták majd egy hónappal.

Nézd nagyban ezt a videót!

Az Andor után a stúdió megmutatta A Mandalóri harmadik évadának első előzetesét, melyben visszatér természetesen a Gyermek és Mandalóri is, aki felkutatja a többi mandalórit, hogy visszataláljon családjához. Ismét rengeteg kalandban lesz része a két főszereplőnek, melyből most néhány részletet láthatunk is. A sorozat 2023-ban fog debütálni szintén a Disney+ streamingen, de pontos megjelenési dátumot nem lehet tudni.

4 hozzászólás

Kisfaludy82

3 hónapja, 5 napja

Uhhhhhhhhhh de rohadt durva mindkét trailer!!!!!!!

válasz erre

Porthos

3 hónapja, 6 napja

Andorra kíváncsi vagyok, Mandalóri nagyon soká jön.

válasz erre

inkognito

3 hónapja, 6 napja

De király! Várom a mandalórit.

válasz erre

TEchie

3 hónapja, 6 napja

Ejjj de jó lesz a felhozatal!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink