Befutott a Halálos iramban 10. első előzetese (magyar szinkronnal!)

2023. február 10.
4.6621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Alig néhány perce érkezett meg a Halálos iramban 10 első hivatalos előzetese, melyben Jason Momoa - az eddigi leghalálosabb főgonosza a franchisenak - gyakorlatilag lerombolja fél Rómát, hogy bosszút álljon, amiért évekkel ezelőtt Dom Toretto kirabolta őt.

A 2011-ben debütált Halálos iramban ötben Dom (Vin Diesel) és bandája kirabolta és ki is ütötte az aljas brazil drogkirályt, Hernan Reyest, ám azt nem tudták, hogy Reyes fia, Dante (Jason Momoa) szemtanúja volt mindennek. Az elmúlt 12 évben Dante arra tette fel életét, hogy egy olyan tervet dolgozzon ki, amivel vérbosszút állhat apjáért.

Minden akkor változik meg, amikor Dom rájön, hogy Dante igazi célpontja, a nyolcéves fia. A filmben gyakorlatilag az egész világot bejárják majd, még az Antarktiszon is csatázni fognak, nem vicc, TÉNYLEG! A banda ismét összedolgozik, hogy megvédjék a családot, amihez csatlakozik Brie Larson személyében Tess, az Ügynökség szélhámos képviselője. Domnak most nem a tiszteletért kell versenyeznie, hanem azért, hogy megállítsa a vérengzést.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Ez aztán igen, hozzák a formát. röhögő smiley

válasz erre

muki

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Sírok! röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Porthos

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Kabaré. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 20 napja

Attttyaúristen. röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre