Befutott a Bosszúállók: Végtelen háború első előzetese

2017. november 29.
8.7931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Amióta tudjuk, hogy jövő év tavaszán érkezik a Marvel eddigi legnagyobb mozifilmje, a Bosszúállók: Végtelen háború, azóta várjuk a hírmorzsákat, információkat és persze az első előzetest is, mely most végre bemutatkozik.
 

A Bosszúállók harmadik részében válik teljessé a Marvel univerzuma, ugyanis a szinte az összes eddig megismert képregény karakter szerepelni fog a filmben. A mozifilm két részes lesz, az első részt jövő év májusában láthatjuk majd, míg a második részt valamikor 2019-ben. A teljes Bosszúállók csapata mellett feltűnik majd: Doctor Strange, a Galaxis őrzői, Thanos, a Hangya, a Fekete Párduc és még sokan mások.

Az első előzetesben láthatjuk a kissé szétzilált csapatot, valamint Thanos-t, aki megérkezik a Földre. Az is kiderül a közel 2,5 perces trailerből, hogy Amerika kapitány szakállat és hajat növesztett, továbbá Thanos megszerzett eddig 2 végtelen követ, amivel ereje egyre csak nő. Ha kíváncsi vagy a Bosszúállók: Végtelen háború című film első hivatalos előzetesére, akkor nézd meg itt:

4 hozzászólás

Harder

6 éve, 9 hónapja és 7 napja

Ez bizony nem lesz rossz! mosolygó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 9 hónapja és 7 napja

Uhh eddig nagyon adja! mosolygó smiley

válasz erre

inkognito

6 éve, 9 hónapja és 7 napja

Jó lesz ez!

válasz erre

betyár

6 éve, 9 hónapja és 7 napja

Menő lett az biztos.

válasz erre