Befejeződtek a Deadpool 3. forgatási munkálatai

2024. január 25.
10.6861
csirkee profilja, adatai
csirkee
Tavaly kezdődtek el a régóta várt Deadpool harmadik részének a forgatási munkálatai, ám a hollywoodi sztrájkok miatt jó néhány hónapra leállt a munka - most azonban a főszereplő, Ryan Reynolds osztotta meg követőivel, hogy sikerült befejezni a filmet.

Ez lesz az első olyan Deadpool film, mely már a Disney/Marvel égisze alatt készül, miután jó néhány évvel ezelőtt a stúdió felvásárolta a 20th Century Fox-ot. A folytatásban nem csak Ryan Reynolds tér vissza a nagyszájú Deadpool szerepébe, de Hugh Jackmant is láthatjuk majd Rozsomákként, ami miatt ismét rettenetesen kigyúrta magát. A rendezői széket Shawn Levy foglalhatta el.

A cselekményről természetesen egyelőre semmi konkrétumot nem lehet tudni, találgatások vannak arról, hogy lesz benne valamilyen multiverzumos történetszál, de ez sincs megerősítve. Hugh Jackman mellett Jennifer Garner is fel fog tűnni, mint Elektra. A film idén nyáron, július 26-án fog a mozikba kerülni, ami remélhetőleg ugyanolyan szórakoztató lesz mint az előző két rész.

3 hozzászólás

Fikarc

6 hónapja, 1 hete és 2 napja

Én bírom, nagyon várom is!

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 1 hete és 2 napja

Én mennyire utálom ezt te jó ég. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ha ez is multiverzumos baromság lesz, inkább ki se adják. röhögő smiley

válasz erre