Becslések szerint 160 millió dollárt keresett eddig Vin Diesel a Halálos iramban filmekkel

2023. szeptember 26.
11.8391
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén májusban debütált a mozikban a franchise immáron tizedik része, melyben a Toretto családnak egy régi ellenség fiával (Jason Mamoa) kellett szembenéznie, ám a mozikban nem úgy teljesített az alkotás, ahogyan azt várták, ennek ellenére Vin Diesel szép kis summát kapott a szerepéért.

A Screenrant magazin nemrégiben összeszámolta, hogy nagyjából mennyit kereshetett Vin Diesel a Halálos iramban filmekkel, melyekben szerepelt, ugyanis nem mindegyikben láthattuk a színészt. Becslések szerint nagyjából 150-160 millió dollárt kaszálhatott, azaz nagyjából 58,7 milliárd forintot. A legtöbbet a Halálos iramban hetedik részért kapott, 47 millió dollárt.

Érdekesség, hogy a Halálos iramban: Tokiói hajsza filmért, amiben csak cameozott, egy forintot sem kapott, de cserébe megkapta a Riddick jogait. És a franchisenak még nincs vége, hiszen 2025 körül érkezhet a 11. rész, ami pontot tehet a Toretto-család történetének végére, de érkeznek majd további előzményfilmek, melyekben szintén komoly szerepe lehet majd Vin Dieselnek, ám valószínűleg csak a háttérben.
3 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ne kérdezzétek miért ezt a mémet dobom be, nem tuodom.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Mondjuk annyi pénzért nem csodálom hogy eladta a lelkét a zs kategóriának...

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

És mennyit keresett volna ha jó filmeket csinált volna?

válasz erre