Azonnali hatállyal kirúgták a Sikoly filmek sztárját egy komment miatt, és Jenna Ortega is lelépett

2023. november 23.
19.6851
csirkee profilja, adatai
csirkee
Manapság egy-egy kommentnek vagy bejegyzésnek hatalmas ára lehet és ezt most megtapasztalhatta saját bőrén a Sikoly ötödik és hatodik részének főszereplője, Melissa Barrera, akit azonnali hatállyal kirúgtak a következő filmből, miután kommentálta az Izrael és a Hamász között lévő háborút.
 

Melissa Barrera a következő kommentet írta ki Instagram Storyba:

Gázát jelenleg koncentrációs táborként kezelik. Egybeterelnek mindenkit, de onnan nincs hová menniük, nincs elektromos áram, sem víz. Az emberek semmit sem tanultak a történelmünkből. És akár csak a múltban, az emberek most is csendben tűrik, hogy ez megtörténik. EZ NÉPIRTÁS ÉS ETNIKAI TISZTOGATÁS

A jelek szerint a Spyglass stúdiónak nem tetszett a megjegyzés, amit antiszemitának véltek, emiatt azonnali hatállyal felmondtak a színésznőnek, a következő Sikoly filmben már nem találkozhatunk vele. A stúdió zéró toleranciát hirdet és elítéli a gyűlöletre uszítás bármilyen formáját. A Sikoly 7. részének rendezője, Christopher Landon nagyon kiakadt a döntés miatt, ugyanis nem lesz egyszerű pótolni a színésznőt, aki Sam Carpentert alakította a filmsorozatban.

Mindeközben Jenna Ortega, az előző Sikoly film sztárjáról is kiderült, hogy nem fog részt venni a soron következő részben, ugyanis a sztrájkok miatt nem tudott időben elkezdődni a Wednesday második évadának a munkálatai, emiatt nem tudja vállalni szerepét a filmben - erről már korábban voltak pletykák. A stúdió most azt fontolgatja, hogy visszahozza a franchise néhány korábbi szereplőjét, Neve Campbellt, Patrick Dempseyt és Courtney Coxt. Campbell utoljára a 2022-es Sikolyban jelent meg, de a 2023-as folytatásban már nem egy kompenzációs vita miatt.
4 hozzászólás

Porthos

3 hónapja, 1 hete és 2 napja

NEM. LEHET. VÉLEMÉNYED.

válasz erre

petrovicsz

3 hónapja, 1 hete és 2 napja

Na ez érdekes lesz nélkülük.

válasz erre

Fikarc

3 hónapja, 1 hete és 2 napja

A halottakat is elkezdik majd felélesztgetni idővel? röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

3 hónapja, 1 hete és 2 napja

Mondjuk ez elég drasztikus lépés. meglepett smiley Bár ha benne van a szerződésükben, akkor megértem, ha nincs akkor viszont elég durva hogy nem lehet véleménye... Akármilyen is az.

válasz erre