Az X hamarosan elindítja YouTube-szerű alkalmazását Samsung és Amazon TV-ken

2024. március 11.
20.6861
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Twitter rengeteget változott amióta átvette Elon Musk az irányítást, többek között már X-nek kell hívni és hamarosan egy új szolgáltatást is indítani fognak, méghozzá tévé készülékeken, ugyanis állítólag érkezik egy YouTube-szerű videós streamingszolgáltatás.

A pletykák szerint hamarosan elindul az X saját videós szolgáltatása Samsung és Amazon Fire tévékészülékeken, melyeken az X-re feltöltött videókat lehet majd nézegetni. Elon Musk szerint tízből nyolc ember szokott videókat nézegetni a közösségi média platformon, ezért szeretnének egy dedikált alkalmazást az X-es videós tartalmaknak.

Az új platformon a hosszabb videókat lehet majd megnézni, ugyanis csak 2023 decemberében a felhasználók 130 évnyi videót néztek meg, amelyek 30 perces vagy annál hosszabbak voltak. A jövőben tovább fog bővülni az X platform, ugyanis Elon Musk nagy terve az, hogy egy mindenre kiterjedő alkalmazást hozzon létre, ahol az emberek bankolhatnak, filmezhetnek, közösségi életet élhetnek az online térben.

3 hozzászólás

Eltohn

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Az igen. meglepett smiley Nem is tudtam hogy van ilyen. röhögő smiley Mondjuk "lehet" nem én vagyok a célközönség. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

De minek... röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

Gondolom milyen sok embert hoz lázba. röhögő smiley

válasz erre