Advertisement

Az Ukrán Nemzeti Tudományos Akadémia cáfolja, hogy UFO-k repültek Ukrajna felett

2022. október 16.
43.0471
csirkee profilja, adatai
csirkee
A kijevi Főcsillagászati Obszervatórium (MAO) tudósai által szeptember közepén közzétett jelentésben több sötét objektumról számoltak be az ország területén, melyek akár 53 000 km/h sebességgel is mozogtak, ami több, mint egy ballisztikus rakéta sebessége.

Most tiszta vizet öntött a pohárba az Ukrán Nemzeti Tudományos Akadémia, akik kivizsgálták a jelenségeket és megállapították, hogy az obszervatórium kutatói pontatlanul jósolták meg az objektumok távolságát és elhelyezkedését, tévesen ítélték meg az objektumok méretét és sebességét is. Pedig sokan reménykedtek abban, hogy talán az orosz-ukrán háborúba egy harmadik, idegen fél is bele fog avatkozni.

Avi Loeb, a Harvard asztrofizikusa szerint az ukrán kutatók valószínűleg 10-szeres hibával számolták ki a fantomobjektumok távolságát, emiatt hihették azt, hogy egy idegen, azonosítatlan légi jelenséget (UAP) észleltek. Bár nem zárták ki, hogy a háborús helyzet miatt lehetett drón, műhold vagy tüzérség is. Minden esetre UFO-k biztosan nem voltak Ukrajnában.
5 hozzászólás

Fikarc

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Voltak ilyenek? Nem is olvastam róla.

válasz erre

techiii

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Az ciki.

válasz erre

Kisfaludy82

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Mindig mindenki titkolúzna még akkor is ha itt ülnének közöttünk.

válasz erre

Porthos

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nem is hallottam erről a sztoriról.

válasz erre

CharlieFirpo

3 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hát általában ezt nem kötik az emberek orrára.

válasz erre