Az új Meta VR headset októberben fog megjelenni

2022. augusztus 26.
25.3361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Meta vezérigazgatója, Mark Zuckerberg elárulta, hogy idén októberben fog érkezni a vállalat legújabb virtuális valóságos headsetje, mely a Connect konferencia környékén fog megjelenni, ami állítólag több új funkciót fog tartalmazni és új élményeket fog adni.

Az új headset projekt Project Cambria kódnéven készül, amiről hamarosan lerántja a leplet a Meta. Mark Zuckerberg egy podcast műsorban árult el néhány fontos információt az új eszközzel kapcsolatban, többek között azt, hogy ezzel az új VR headsettel már szemkontaktust is ki lehet majd alakítani az online térben.

Emellett a készülék még az arc mimikáját is le fogja követni, ha valaki mosolyog, akkor az avatarja is mosolyogni fog, de a duzzogást és a homlok ráncolást is képes lesz megjeleníteni. A kütyüről azt is lehet tudni, hogy állítólag nagy felbontású színes képernyővel, belső érzékelőkkel a szemkövetéshez és kifinomult kiterjesztett valósággal rendelkezik majd. Mindezeket figyelembe véve nem lepődünk majd meg az árcédulán, ami állítólag sokkal magasabb lesz, mint a jelenlegi Quest VR-é.
2 hozzászólás

Porthos

1 éve, 2 hónapja és 6 napja

Ehhh, minek...

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 7 napja

Most már el kéne gondolkodniuk az átnevezésen miután ez a metaverzum projekt mindenkit totál hidegen hagy.

válasz erre