Az új iPad Prók OLED kijelzőinek a gyártása állítólag jövő év februárjában kezdődik

2023. november 09.
21.0091
csirkee profilja, adatai
csirkee
Bár sokan várták idén, hogy bemutatkozik az új iPad Pro széria is, ám erre végül nem került sor, most viszont a legújabb pletykák szerint jövő év elején debütálhatnak a készülékek, ugyanis iparági források szerint az LG és a Samsung jövő februárban kezdi el az OLED kijelzők gyártását.
 

Mark Gurman, a Bloomberg Apple szakértője még augusztus végén írt arról, hogy az Apple jelentősen frissítheti majd iPad Pro szériájának, végre bevezetésre kerülnek az OLED-kijelzők és természetesen már M3 chippel fognak megjelenni. A dél-koreai Chosun Ilbo szivárogtató szerint az LG és a Samsung azt tervezi, hogy 2024 februárja körül megkezdi az OLED kijelzőpanelek tömeggyártását a következő generációs iPad Pro modellekhez.

Mindez azt jelenti, hogy az új modellek csak a júniusi WWDC-n vagy később jelennének meg. A jelenlegi iPad Pro modellek LCD panelekkel vannak felszerelve, a 12,9 hüvelykes modell mini-LED háttérvilágítással is rendelkezik a nagyobb fényerő és a kontrasztarány érdekében. Az Apple utoljára 2022 októberében frissítette az iPad Pro termékcsaládját.
4 hozzászólás

Porthos

4 hónapja, 1 napja

Én azt hittem már most is OLED van bennük! meglepett smiley

válasz erre

techiii

4 hónapja, 1 napja

Jó sokára jön az új széria.

válasz erre

CharlieFirpo

4 hónapja, 2 napja

Szerintem ezek már simán M4-gyel jönnek majd.

válasz erre

muki

4 hónapja, 2 napja

Akkor ez jövő szeptemberben jön is.

válasz erre