Az új Bad Boys film tarolt a mozikban a hétvégén

2024. június 10.
10.5141
csirkee profilja, adatai
csirkee
A múlt héten debütált a mozikban a Bad Boys: Mindent vagy többet című akcióvígjáték, melyben ismét Will Smitht és Martin Lawrencet láthattuk a főszerepben és a jelek szerint sokan voltak kíváncsiak a "nyugdíjas" párosra, ugyanis világszerte elérte a több mint 104 millió dolláros bevételt.

Még az új Mad Max filmnél is nagyobbat robbantott a Bad Boys negyedik része, ami visszahozta a franchise régi hangulatát, volt bőven akció és természetesen humorból sem volt hiány. A nézők pedig nagyon kíváncsiak voltak a zsarupárosra, ugyanis az előzetes becslések csak 40-45 millió dolláros bevételt jósoltak az első hétvégére, ennek ellenére elérte a 104 millió dolláros bevételt.

Ezzel pedig még a Mad Max filmet is lekörözte, ami az első hétvégéjén csupán 58,9 millió dollárt ért el világszerte. A Bad Boys: Mindent vagy többet 100 millió dollárból készült, így a költségeket már vissza is hozta. A siker után nem lenne meglepő, ha a Sony Pictures folytatná Mike Lowrey és Marcus Burnett történetét, erre pedig a színészek is nyitottak lennének, de csak akkor, ha van egy értelmes történet, amit érdemes lenne elmesélni.

A Bad Boys: Mindent vagy többet című film kritikáját elolvashatod a Game Channel hasábjain.
4 hozzászólás

Levi87

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Kritikusok rühellik, nézők imádják. ez általában így van. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nekem bejött. mosolygó smiley

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Láttam hétvégén, nagyon tetszett.

válasz erre

inkognito

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Akkor ez nagyon bejött nekik.

válasz erre