Az ötödik évaddal véget ér a Prime Video népszerű sorozata, A fiúk

2024. június 12.
8.6441
csirkee profilja, adatai
csirkee
Még 2019-ben debütált a Prime Video felületén A fiúk (The Boys) című szuperhősös sorozat, ami hamar a nézők kedvence lett, ám a legfrissebb hírek szerint hamarosan befejeződik a széria, ugyanis az alkotók bejelentették, hogy az ötödik évaddal véget ér a sorozat.

Néhány nappal, a negyedik évad megjelenése előtt a sorozat showrunnere, Eric Kripke közösségi oldalán bejelentette, hogy az ötödik évad lesz A fiúk utolsó felvonása. Az alkotó szerint eredetileg is csak öt évadban gondolkodtak, és állítása szerint nagyon véres és epikus lesz a befejezés, melynek megjelenéséről egyelőre semmit sem lehet tudni.

Természetesen nem kell aggódnia a rajongóknak, ugyanis további spinoffok vannak tervben, hogy tovább bővüljön a franchise. A fiúk sorozat az éberek névadó csapatát követi nyomon, miközben harcba szállnak olyan szuperhősök ellen, akik visszaélnek képességeikkel. A szériában olyan színészek kaptak szerepet, mint Karl Urban, Antony Starr, Jack Quaid, Erin Moriarty, Jason Ackles és még sokan mások.
3 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 3 napja

Hát ennyi, jönnek a spinoffok.

válasz erre

TEchie

1 hónapja, 4 napja

Sosem hallottam róla, nem fog hiányozni. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 4 napja

Nagy Prime néző vagyok, még sosem hallottam róla. röhögő smiley

válasz erre