Advertisement

Az Oppo nagykövetet keres Magyarországon

2013. november 17.
4731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A legérdekesebb telefonok mostanában Kínában jelennek meg.

Az Oppo úgynevezett ?nagykövet? programjával készül Kelet-Európába.

Rövidesen, várhatóan decemberben érkezik előtelepített CyanogenModdal a csúcsmobil. A cég már árulja okostelefonjait Nyugat-Európában és elindította nagykövet elnevezésű programját Kelet-Európában. A nagykövetek feladata a további nyelvi fordítások, a lokalizáció elkészítése román, ukrán, lengyel, cseh és magyar nyelvre.

Jómagam a Jolla Mobile fordításában veszek részt jelenleg is, ami a rendszert foglalja magában. A Jolla projekt még az Androgeek megalakulása előtt jött létre, de az Oppo nagykövet címért is harcba száll a csapat, mert az Oppo sem ér fel a nagyokkal, de mindenképp szemrevaló készülékeket készít, aminek a tesztelésében és fejlesztésében megtiszteltetés részt venni. Ha sikerült elnyernünk a projektet, akkor természetesen elsőként számolunk be Nektek minden hasznos információról.

Nehezen tudunk lépést tartani a magyar online piacon mivel kicsik vagyunk és "jelentéktelenek". Ilyen lehetőséggel tudjuk szakértelmünk és hozzáértésünk bizonyítani Felétek, olvasók felé, akik miatt létezik az Androgeek projekt, immáron lassan 3 hónapja.

A Jolla projektről is hamarosan beszámolok, hiszen teszt készülékünk is van, ami nem tökéletes, de erről majd egy cikkben adok bővebb felvilágosítást.
nincs még hozzászólás