Az Oppo is csatlakozik az egyik legnagyobb felhőalapú számítástechnikai platformhoz

2022. július 07.
44.2351
marco profilja, adatai
marco
Az Oppo sajtóközleményben jelentette be, hogy arany fokozatú partnerként csatlakozik ahhoz a Cloud Native Computing Foundation (CNCF) gyártófüggetlen felhő infrastruktúrát fejlesztő testülethez, amelynek legfontosabb támogatói között találhatók az Amazon, a Cisco, az IBM, a Google és a Microsoft is.

A testület célja egy olyan komplex ökoszisztéma létrehozása, amely hatékonyan képes kihasználni a modern felhő infrastruktúra egyes elemeit.

Haifeng Liu, az OPPO felhőalapú alkalmazások alelnöke így nyilatkozott:

Az OPPO a CubeFS felhőalapú natív alkalmazások elosztott fájlrendszerének fő fejlesztője, ezért a CNCF Gold tagjává válva olyan erőforrásokat és támogatást tudunk biztosítani, amelyek elősegítik az innováció folytatását a felhőalapú natív közösségben. Alig várjuk, hogy a CNCF sokszínű és tehetséges fejlesztői csapatával dolgozhassunk szerte a világon.

A szervezet jelenleg már több mint 450 taggal rendelkezik, az alapítók között található a Google, a Twitter, az Intel, a Cisco, az IBM, a Docker, az Univa vagy a VMware. Az Oppo régóta támogatja a felhőalapú natív technológiák fejlesztését, így csatlakozása a CNCF egyáltalán nem meglepő.
4 hozzászólás

Porthos

5 hónapja, 2 napja

Nagyon pörög most az Oppo!

válasz erre

betyár

5 hónapja, 2 napja

Most már jár valami felhőszolgáltatás a telefonokhoz?

válasz erre

Levi87

5 hónapja, 2 napja

Hajrá, szépen jönnek fel.

válasz erre

Mordorer

5 hónapja, 2 napja

És mi hasznunk lesz belőle?

válasz erre