Nem lesz Opera Neon Linuxra

2017. január 13.
4.6001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Alig egy napja publikálták, hogy az Opera egy újfajta böngészőt készül elérhetővé tenni a felhasználói számára, ami gyökeresen megváltoztatja a böngészési élményt, ám a Neon névre keresztelt megoldást nem szeretnék megjelentetni Linux platformra.

Mindenek előtt ejtsünk pár szót a böngészőről. A Neon, az most futó Opera-hoz hasonlóan Chromium alapú megoldás, de funkcionálisan és felhasználói felületben egyaránt, drasztikusan más alapokra helyezi az interneten való szörfölést illetve munkát.

Teljesen más megoldásokat hoz mind a tartalomfogyasztás, mind a weboldal menedzselés mind pedig a beépülő modulok terén. Sok funkciót az asztali operációs rendszerek világából csen el, mint például a képmetsző, a megosztott nézet vagy éppen az üzenet értesítések.

A szomorú hír azonban, hogy hiába a nagy várakozás és izgatottság, az OMG Ubuntu twittere alapján az Opera nem szándékozik, legalábbis most, illetve egy ideig elérhetővé tenni a Neont a Linux tábornak. Kicsit várakoztatták a válasszal az oldalt, majd egy másik felhasználó által feltett kérdésre, egyértelmű nemmel feleltek: "No, sorry not this time".

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Santonio

8 éve, 2 hónapja és 1 napja

Tapsold meg magad opera.

válasz erre

TEchie

8 éve, 2 hónapja és 1 napja

Ügyes srácok, bravó.

válasz erre

Porthos

8 éve, 2 hónapja és 1 napja

Olyan elenyésző a részesedésük hogy végülis tökmindegy.

válasz erre

VDemon

8 éve, 2 hónapja és 1 napja

Hát akkor konkrétan menjenek a *******.

válasz erre