Az Opera böngésző új ChatGPT funkciót vezet be

2023. február 13.
45.1001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A mesterséges intelligencia egyre szélesebb körben kezd elterjedni, főleg mióta tavaly megjelent az OpenAI által kifejlesztett chatbot, melynek generatív mesterséges intelligencia képességeit integrálni fogja az Opera webböngészőjébe, kezdve a "Shorten" funkcióval.

Az Opera egy friss blogbejegyzésben jelentette be, hogy a mesterséges intelligencia által generált tartalom (AIGC) szolgáltatásait hamarosan integrálja PC- és mobilböngészőibe. A vállalat azt tervezi, hogy a népszerű mesterséges intelligencia által generált tartalomszolgáltatásokat hozzáadja a böngésző oldalsávjához.

Továbbá bevezetésre kerül a Shorten funkció, amely képes lesz a mesterséges intelligencia segítségével rövid összefoglalókat generálni bármely weboldalról vagy cikkről. Nem kell majd elolvasni a teljes tartalmat, lerövidíti nekünk a chatbot. A funkció hamarosan elérhető lesz, valamint azt ígérte az Opera, hogy tovább fogják bővíteni a mesterséges intelligencia által vezérelt funkciókat.
3 hozzászólás

Fikarc

1 éve, 3 hónapja és 9 napja

Ez de nagy baromság. Ilyet minek????

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 10 napja

Na hát ezt a funkciót biztosan nem fogom használni. mosolygó smiley

válasz erre

TEchie

1 éve, 3 hónapja és 10 napja

Hát nem tudom... Nekem ne válogassa ki egy gép hogy mit érdemes elolvasnom. Honnan tudná, engem mi érdekel adott szövegkörnyezetből?

válasz erre