Az öngyulladó telefonok után itt az új őrület: a robbanó Samsung mosógép!

2016. szeptember 29.
2.3181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Kirobbanó formában van mostanság a Samsung, ami természetesen egy szarkazmus táblával együtt értendő, hiszen a Galaxy Note 7 okostelefonok öngyulladásai után a cég újabb termékével akadtak problémák, egészen pontosan a mosógépekkel.

A CNN beszámolója szerint ugyanis több amerikai fogyasztó is olyan hibabejelentést tett a Samsung számára egyes felültöltős mosógépek kapcsán, hogy azok a túl nehéz, vagy vízhatlan ruháktól hajlamosak felrobbanni.

Az öngyulladó telefonok után itt az új őrület: a robbanó Samsung mosógép! - 2. kép

Az amerikai fogyasztóvédelemhez eddig kicsivel több mint 20 eset futott be, és emiatt a hatóságok figyelmeztetést adtak ki a 2011. március és 2016. április között gyártott összes felültöltős mosógép kapcsán, hogy azokat kizárólag alacsony fokozaton használják, és ne tegyenek bele túl sok, vagy éppen vízhatlan ruhadarabokat.

A gyártó szerint a probléma kizárólag észak-amerikai gépeket érint, tehát nem kell attól tartani, hogy itt Európában mosógépünk hirtelen átvált terrorista üzemmódba, és Allah Akbar felkiáltással felrobbantja magát a fürdőszobában.
3 hozzászólás

Kileah

8 éve, 3 hónapja és 21 napja

Jesszusom, ez nagyon durva! röhögő smiley

válasz erre

csirkee

8 éve, 3 hónapja és 21 napja

röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley vajon mire készül a samsung ezzel a sok felrobbanó cuccal?

válasz erre

rDAVE

8 éve, 3 hónapja és 21 napja

Azért csak őket érinti, mert nagyobb ruhákat hordanak. röhögő smiley Egyébként azt is érdemes lenne hozzátenni mikor panaszkodnak a cégnek, hogy annyi ruhát tettek-e bele, amennyit megenged az útmutató. (Hello Kristen Bell! ^^)

válasz erre