Az okosórák piacára is betör az Emporio Armani

2016. október 28.
2.2691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az okosórák piacán manapság már rendkívül sokszínű palettáról válogathatunk a stílusunktól és felhasználástól függően, hiszen akadnak sportosabb és általánosabb modellek, melyek vagy nagyon okosak vagy csak félig.

Mostanság az úgynevezett "hibrid okosórák" kerültek igencsak előtérbe, hiszen a technológiai óriások a Samsung és az Apple kivételével nem igazán húzták meg ezt az évet. A klasszikus órák piacán jelenlévő vállalatok azonban végre elkezdtek nyitni a piac felé és meglátták a lehetőséget abban, hogy csak bizonyos funkciókkal ruházzák fel a klasszikus termékeiket.

Az Emporio Armani luxusmárka bizonyára sokak számára ismerős, egy ideje ők is foglalkoznak órákkal, nemrég pedig bemutatták az Emporio Armani Connected családot, mely szintén a hibrid okosórák piacát erősíti. A 250 és 400 dollár közötti ár függ a modell színétől és anyagától, illetve a választott szíjtól, de az jól látszik, hogy összességében még a megfizethető kategóriában maradtak.

A hibridséget ezúttal is olyan funkciók szolgáltatják, mint például a lépésszámlálás, az aktivitásmérő vagy éppen az elhagyott telefon lokalizálása. A Bluetooth technológiát használó eszköz természetesen új hívás vagy üzenet esetén is értesít, a hagyományos elemnek köszönhetően pedig nem kell töltőre tennünk.
1 hozzászólás

Fikarc

8 éve, 2 hónapja és 20 napja

A középső nagyon ütős!

válasz erre